ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή ενός η παραπάνω προϊόντων της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 48 ωρών από την παραλαβή για την επιθυμία σας αυτή!
Η αλλαγή του προϊόντος γίνεται με την διαδικασία της ανταλλαγής. Δηλαδή εφόσον διαλέξετε το προϊόν της αλλαγής σας και εμείς σας στείλουμε το νέο προϊόν εσείς υποχρεούστε να παραδώσετε στον κούριερ
το δεμα της επιστροφης.

 

Το κόστος των εξόδων της αλλαγής είναι 5 ευρώ

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή ενός η παραπάνω προϊόντων της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 48 ωρών από την παραλαβή για την επιθυμία σας αυτή!
Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή.
Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το κόστος είναι 4 ευρώ το οποίο αφαιρείται από το συνολικό χρηματικό ποσό της επιστροφής.
Το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 7εργάσιμων ημερών.
Η χρέωση επιστροφής ειναι 4 ευρω κ ισχύει μόνο εφόσον επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας μέσω της γενικης ταχυδρομικης και ζητήσετε χρέωση παραλήπτη.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.
Εάν μας δηλώσετε λογαριαμό alpha bank δε θα υπάρξουν επιπλέον έξοδα τραπέζης.
Διαφορετικά,αν μας δηλώσετε λογαριασμό άλλης τράπεζας θα υπάρξουν τα ανάλογα έξοδα που επιβαρύνεστε από την τράπεζα σας.
Η αποστολή του προσωπικού σας αριθμού/λογαριασμού iban αποστέλλεται σε εμάς με ένα email συνοδευόμενο από τον αριθμό του κωδικού της παραγγελίας και τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής ή αλλαγής του.

 

Για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί με χώρα προορισμού την Κύπρο ισχύει το πλαίσιο των 48 ωρών μέσα στο οποίο θα πρέπει να μας έχετε ενημερώσει για την επιθυμία σας.
Ωστόσο θα πρέπει να έρθουμε σε προσωπική επικοινωνία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είτε πρόκειται για αλλαγή είτε για επιστροφή χρημάτων.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ και ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε εκπτωτικό προϊόν ή προϊόν που ανήκει σε ειδική κατηγορία θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι δεν αλλάζεται ή επιστρέφεται.

Ειδικής κατηγορίας προϊόντα :

*Lucky Charms 2019

 

 

 

instagram: @tartarooga